Endelig er Ingefær snart tilbake! Mange har etterspurt en episode om irritabel tarm og FODMAP, så vi kickstarter sesongen med nettopp dette.

Foto: Gyldendal

Først og fremst: takk for tålmodigheten! Takk for mail og meldinger på Instagram om at Ingefær er savnet og at dere gleder dere til nye episoder kommer. Jeg skal skrive litt mer om pausen i en annen bloggpost snart. Nå ønsket jeg bare å fortelle at mandag førstkommende er Ingefær på luften igjen! Gjest er Julianne Lyngstad, forfatter av tre bestselgende bøker om irritabel tarm og FODMAP. Vi prater om mageproblemer, bæsj, FODMAP-mat og mat for å bygge opp sarte tarmer. Vi snakker også om generelle livsstilsråd, og disse rådene gjelder ikke bare de med en kranglete fordøyelse, men alle!

Fremover har jeg intervjubonanza og jeg gleder meg altså så til å dele med dere gjester og temaer. Våren på Ingefær skal bli knall! Følg meg på Instagram for behind the scenes!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!