En lørdag med solbriller og ski.

Lufter mine RayBans. Hvorfor jeg bare har ett par solbriller får du høre i mandagens episode av Ingefær, nr 89!

I dag har vi vært på skitur med noen barn og voksne fra barnehagene til Fie og Elly. Så utrolig fint i dag! To kalde og en sol som varmet. Vi skal dessverre ikke på påskefjellet i år, men om det er sånn som nå i påsken også kan jeg klare meg med å være noen dager hjemme også.

Insisterte å gå med staver, uten lue og de søteste vantene fra Vossatassar

Kvelden blir et glass økologisk hvitvin, (den mørke sjokoladen er spist opp), og å se Lørdagsrevyen og Lindmo og lese bok.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!