Tiden mellom jul og vinterferie gikk fort, og tiden mellom vinterferie og påske gikk enda raskere! Denne uken er siste før påsken og her får du vite min kalender dag for dag.

I skrivende stund sitter jeg under et teppe i sofaen med feber. Jeg kan ikke huske sist jeg var syk, men nå har jeg 38 i feber og drikker fordøyelseste mens jeg jobber i sakte tempo. Jeg har vært litt inaktiv den siste tiden, altså generell bevegelse, noe korsryggen min gir igjen for, så jeg håper jeg blir frisk til i morgen tidlig slik at jeg kan gå lengre turer den kommende uken, i tillegg til trening.

Søndager oppsummerer jeg uken i min businessplanlegger, samt planlegger uken og legger nye mål og planer. Denne uken har jeg lært at jeg må legge inn i kalenderen min å ta pauser, bevege meg utendørs. Jeg vet jo at bevegelse gjør deg smart, men jeg har vanskelig for å prioritere det i hektiske perioder. Det er dumt, for jeg blir litt mer melankolsk i tillegg til at jeg er sikker på jeg jobber mindre effektivt. Ergo skal jeg legge inn pauser og gåturer i kalenderen neste uke, på lik linje med arbeidsoppgaver.

Mandag har jeg et telefonmøte, skal lese en bok (research) og ta badstu og isbade på KOK Oslo med Carina, som har gjestet Ingefær to ganger. Satser på at det kurerer eventuelle gruff-rester!

Tirsdag skal jeg møte en gjeng spennende mennesker som driver instakontoen Livsstilsstories. Jeg er med, og skal ha min første story på onsdag. Akkurat nå er jeg heeeelt blank om hva jeg skal snakke om, men jeg kommer nok på noe. Jeg skulle hatt et intervju, men har måttet utsette det.

Onsdag skal jeg forberede to intervjuer. Pluss litt annet snacks. Møtefri dag noe jeg liker. Tid for fordypelse.

Torsdag hadde jeg egentlig et intervju over Skype på kvelden, men Jon jobber som trener på torsdager, så det også har jeg måttet utsette. Argh.

Fredag har jeg intervju på dagen, før jeg skal forberede bursdag i helgen – Elly blir nemlig fem år!

Må innrømme at dette var en heller dårlig oversikt! Jeg har ikke plottet inn et prosjekt jeg jobber med, et par andre telefoner, ikke plottet inn å redigere og lage ferdig alle intervjuene jeg gjorde denne uken slik at alt er klart, ikke tatt inn å skrive og lese inn et par nye samarbeidsspotter, osv osv. Jeg har også lyst til å ha minst en av jentene hjemme en av dagene. For meg er det lite å se dem bare i helgene – men det kan jeg skrive om senere! Nå må jeg plotte inn alt i kalender og sette nye mål, før jeg lager matpakke, pakker sekker og kommer meg i seng sånn at jeg blir frisk

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!