Vis meg hvilke produkter du bruker, og jeg skal fortelle deg hvem du er. Eller omvendt! Her viser jeg deg et knippe av mine hverdagsprodukter.

Annonse/adlinks

Daglig bruker jeg kollagen. Nå har MyRevolution kommet med ny pose til kollagenet – en mer miljøvennlig pose, det liker vi! Jeg har kollagen i fettkaffe, i havregrøt, i smoothier, i te. Jeg bruker kollagen også til jentene, for selv om vi er fan av kraft har vi ikke kraft i maten hver dag. Kollagen er dermed et fint tilskudd.

Jentene og jeg tar jevnlig fiskeolje, mens Jon foretrekker kapsler. I perioder er jeg dog fæl til å glemme å gi jentene det. Det er utelukkende min feil, for jentene protesterer ikke når fiskeoljen dukker opp under frokosten. Fie vil gjerne ha to teskjeer.

MyoZMA er et supert tilskudd å ta om kvelden for litt bedre søvn. Er du plaget av kramper kan dette tilskuddet hjelpe. I tyveårene hadde jeg kramper ofte, særlig i forbindelse med å ha drukket. Da våknet jeg på natten og hadde utfordringer med å få krampen til å slippe. Alle som opplever kramper vet hvor ubehagelig det er og jeg er glad jeg nå ikke husker sist jeg hadde kramper. Tilskuddet kan ofte være nyttig for de av dere som trener ofte og hardt.

Nå har MyRevolution lansert et preworkout-tilskudd med blant annet rødbete! Rødbete skal øke ytelsen. Jeg har aldri brukt preworkout før, så er spent på om det vil gi meg noe. Etter påske har jeg planer om å øke treningsmengden min (for tross høvelig jevnlig trening skal jeg ikke skryte på meg stor treningsmengde hittil i år) og da kan en preworkout kanskje gi mer futt og bedre resultater av treningen? (Boksen jeg har fått tilsendt er foreløpig uten etikett, derfor ikke bilde.)

I tillegg bruker jeg MCT-olje de dagene jeg har fettkaffe. MCT har jeg noen ganger også tilsatt i smoothie til jentene, særlig når jeg ikke lager smoothie på kokosmelk, men mer fettfattig mandelmelk. Jon er flink til å ta Greens hver dag, mens jeg har ikke etablert vanen enda. Men nyttig tilskudd for alle som ikke får i seg nok grønne blader!

Jeg er i prosess med å sette sammen en egen pakke hos MyRevolution også! Pakken skal inneholde de produktene jeg liker best, og kanskje minibands også? Jeg har testet å trene med minibands et par ganger nå. Det fine er at de kan være med selv i håndvesken på reise og man kan få en god styrkeøkt hvorsomhelst!

Og ps: Et innlegg om hudprodukter jeg bruker kommer også. Hint: norsk og økologisk!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!