I dag har vi feiret Elly, fem år.

For fem år siden gjorde Elly meg til mamma. Hun kom 12 dager på overtid, et døgn i fødsel, jeg husker fremdeles følelsen da hun gled ut av meg, og selvfølgelig var hun helt perfekt. Elly har lært meg å være mamma og den rollen har på et vis endret livet mitt mer enn jeg var forberedt på og hadde sett for meg pre-mamma. Hver dag titter jeg på Jon og er så takknemlig for at vi ville ha barn sammen, og hver dag ser jeg på Elly og er takknemlig utenfor ord for at akkurat hun kom til oss. Gratulerer med femårsdagen din, sterke, sansende og kloke Elly!

Vi har feiret dagen med frokost på sengen og familiebursdag. Meny: tre ulike surdeigsbrød, kraftbasert tomatsuppe og kokte egg. Svigermors glutenfri bløtkake, glutenfri muffins med kokosblomstsukker og sorte bønner og linfrøvæske som eggeerstatning og mørk sjokoladekake nesten som fra boken min Paleo.

Tenk at jeg har fått være mammaen din i fem år, Elly ❤️

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!