I morgen drar vi på hytta i Risør og tar med vår lille smoothiemaskin for å kunne lage blant annet denne gule påskesmoothien.

Inneholder en adlink

For andre påske på rad drar vi til hytta i Risør. Sjøen om påsken er fantastisk, men jeg skal være ærlig å si at jeg nesten blir litt dårlig inni meg når jeg ser hvor fint det er på fjellet nå, med snø, sol, ski og slalåm. Det får bli neste år!

Av en eller annen grunn liker ikke mine jenter kombinasjonen banan og mango i smoothie. Jeg lurer på om de er de eneste barna som ikke liker det? Men det betyr at det ble mer smoothie på Jon og meg!

Selv pimper jeg alle smoothiene jeg lager om dagen med maca. Maca er et adaptogen som blant annet skal gi mer energi og være bra for fertiliteten. Før Fie ble unnfanget og jeg skrev på boken min, sverget jeg til maca hver dag. Jeg kan skrive mer om maca senere! Jentene får ikke maca i sin smoothie, så jeg rører det bare inn i glasset mitt.

Gul påskesmoothie

  • 1 – bananer. Frosne om du vil for en kaldere og mer fluffy smoothie
  • 1 mango
  • 3 – 4 dl melk. Jeg brukte Mylk til Berit Nordstrand, den med havre og mandel. Kokosmelk, mandelmelk, kefir eller tjukkmjølk går også fint.
  • 1 – 2 ss kollagen, slik at smoothien blir ekstra sunn og fordøyelsen glad
  • Valgfritt: litt kokosfett. Jeg har dette i smoothier til jentene om melken jeg bruker har lavt fettinnhold. Om jeg lager på fullfet kokosmelk er det unødvendig
  • Valgfritt: 1/2 avokado. I min smoothie brukte jeg avokado for å øke næringsinnholdet.

Fremgangsmåte

Sleng alt i en god blender og bland til ferdig. Server!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!