Jeg har gledet meg så til å dele dette med dere! Jeg lanserer onlinekurs – Sterk med Sara Lossius! Målet er at du etter fire uker skal føle deg sterk, for å gjøre hverdagen enda bedre.

(Kurset er forøvrig grunnen til at jeg ikke klarte 30 bloggposter på 30 dager. Jeg har jobbet med kurset i helgen (i tillegg til å hatt frokostbursdag med 16 småttiser og foreldre i heimen) og prioritert kurs fremfor blogging. Rett og slett!)

Men hva er Sterk med Sara Lossius? Jo, nå skal du høre.

Med redsel i magen startet jeg Ingefær podcast med tro på at Ingefær ville bli en suksess. Jeg sa opp jobben min som kommunikasjonsrådgiver og ga gass. Suksess har Ingefær kanskje blitt, men ville lyve om jeg sa det bare har vært lett; å starte for meg selv har nok vært det tøffeste jeg noensinne har gjort. På Ingefær har jeg intervjuet noen av de mest kunnskapsrike og skarpeste hodene innen helse og sunn livsstil. Kunnskapen og erfaringen fra disse årene, og mental trener-utdannelsen min fra RAW trening, har rett og slett gjort meg Sterk.

 • Jeg har lært at det å si nei er å si ja til meg selv.
 • Jeg er tro mot mine verdier og står dermed støtt i egne valg, selv om andre kanskje ikke er enige.
 • Jeg vet hvorfor jeg må være ekstra snill med meg i tøffe tider, hvordan jeg er snill, og hva snill betyr for meg.
 • Jeg har lært viktighet av søvn, årstider, styrketrening, vaner, egenpleie og næringsrikt kosthold.
 • Jeg trener tilpasset egen hverdag og egne mål, og får resultater.

Etter å ha tenkt på det lenge har jeg innsett at jeg vil dele kunnskapen og erfaringen med dere i et kurs! Ønsket mitt er en bok etter hvert også, men et kurs gjør at jeg kan formidle kunnskapen NÅ og ikke den lange tiden det tar å jobbe med redaktør og forlag. For jeg ønsker å direkte gi deg kunnskap og praktiske verktøy, slik at du også opplever roen det er å være sterk i seg selv – og hvor mange positive effekter det har på alle områder i livet.

I Sterk med Sara Lossius gir jeg deg nettopp dette, sånn at du skal ha det godt med deg selv. For har du det, blir du sterkere, og hverdagen blir bedre. Og livet, det består av flest hverdager!

 

Hvem passer kurset for?

 • Ønsker du en sunnere og sterkere hverdag, på en enkel måte?
 • Synes du det er utfordrende med å få egentid, eller å bruke tiden på det som gir deg mening?
 • Har du prøvd å endre livsstil, uten hell – og ønsker å lykkes på sikt?
 • Ønsker du et bedre forhold til egen kropp?
 • Ønsker du å stå stødigere i egne valg, også når de går på tvers av hva andre kanskje mener?
 • Trenger du å lage bedre mål og få større måloppnåelse?
 • Ønsker du å bli selvgående på mat og trening tilpasset deg – og vite at det er bra nok?
 • Ønsker du å bli gladere i deg selv og behandle deg selv bedre?
 • Har du lyst til å bli tøffere mentalt?

Svarer du ja på minst ett spørsmål er Sterk med Sara Lossius noe for deg! Kurset er for deg som er singel, samboende, gift, mamma, gravid, ikke har barn, som er ung eller gammel – det er for deg som ønsker å ta litt ekstra vare på deg selv. Det er du verdt!

Kurset starter mandag 7. mai og varer i fire uker. Hver uke har ulike temaer og bygger på hverandre. I uke 1 er tema egenkjærlighet og verdier – for det er grunnmuren for ikke bare de fire ukene, men for livet! I uke 2 jobber vi med mål, adferd og å tenke helhetlig. I uke 3 snakker vi om mat og følelser, og du får masse praktiske tips for en sunn hverdag. Og i uke 4 er tema bevegelse, trening, rytme og veien videre.

Det er med andre ord fire intensive og utviklende uker, hvor jeg krever innsats fra deg, stiller gode spørsmål, og gir få fasitsvar. Du får ingen treningsprogram eller rigide dietter, men du får tro på deg selv og kunnskap om deg selv.

Kurset foregår i lukket Facebook-gruppe, hvor jeg ukentlig legger ut pdf med ukens tema som inneholder både teori og praksis. Denne blir også lest inn som podcast, fordi jeg for eksempel, husker aller best når jeg går samtidig som jeg lytter. Ukentlig har jeg facebook live i gruppen, og mot slutten av hver uke legger jeg ut refleksjonsoppgaver slik at kunnskapen og erfaringen fra den uken virkelig sitter.

Pris er kun 3200,-! Jeg har begrenset antall plasser, så det kan lønne seg å melde seg på raskt.

Ønsker du mer informasjon om kurset, finner du det her!

Jeg gleder meg til å ta fatt på reisen med deg! 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!