Er du sterk hele tiden? Jeg kan ikke svare ja på det. 

Reklame for eget kurs

Onlinekurset mitt heter Sterk med Sara Lossius. Jeg kan nesten le litt av det, for jeg er jo ikke så inmari sterk selv.

Jeg aner ikke hva jeg tar i markløft, men det er ikke noe å skryte om på sosiale medier. Det samme med knebøy. Sara som trente crossfit før hun ble gravid ville ledd av dagens Sara. Rompa mi har vært mer spretten. Jeg ser ikke så mye på den, egentlig, men jeg gransket den her om dagen og kunne konstantere at det har vært mer scwung over stumpen enn hva som er tilfellet nå.

Jeg tviler på meg selv daglig. Noen ganger er tvilen der, negative tanker, i det jeg våkner om morgenen, eller snakker til meg selv rett før jeg sovner.

Ofte unngår jeg å gjøre ting jeg gruer meg for. Jeg prøver å kvinne meg opp, men tør ikke.

Jeg kjenner meg ofte svak, men har innsett at det å være svak er en viktig del av det å være sterk.

Hadde det vært veldig viktig for meg, hadde jeg hatt et treningsprogram som førte til tyngre markløft og knebøy og en mer spretten rompe. (Ok da, jeg prøver en ekstra innsats på rompa om dagen fordi #sommer). Men jeg er i grunn sterk nok.

Når jeg tviler på meg selv prøver jeg å snakke godt til meg selv, snu tvilen til en mer konstruktiv tanke. Det er bare en tanke, ikke en sannhet.

Det er flere ting jeg ikke tør å gjøre, men gudene skal vite at masse av det jeg faktisk gjør har jeg noia for og gjør likevel.

Å være sterk er så mye mer enn å løfte tungt eller klare alt som blir kastet på en i livet.

Å være sterk er å vite hvem du er, stole på deg selv, vite at du kommer til å feile – kanskje daglig – men reise seg opp og prøve igjen. Å innrømme sine egne mindre flatterende sider, vedkjenne seg dem, omfavne dem, eventuelt forbedre dem.

Dette er bare noe av det vi skal jobbe med på onlinekurset mitt Sterk med Sara Lossius! Jeg har nemlig innsett at når jeg føler meg sterk blir hverdagen bedre. Og livet består av flest hverdager.

 

Du kan lese mer om kurset og melde deg på her.

La oss være sterke sammen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!