Utrolig stas! Jeg skal holde foredrag på NRKs podkastdag om Ingefær!

[threecol_two] Neste onsdag arrangerer NRK sin årlige podkastdag for bransjen og interesserte. Jeg var der i fjor og i år skal jeg stå på scenen! Sjukt stas. Tittelen på foredraget er: «Ingefær – Slik har jeg klart å leve av lage podkast. Hvordan har Sara Lossius laget Norges største helse- og livsstilspodkast helt alene?» Se hele programmet her!

Jeg har femti minutter til rådighet og skal snakke om 2,5 år med Ingefær. Når foredraget er holdt kan jeg legge ut høydepunkter på bloggen.

Så hvordan ble jeg spurt om å holde foredrag? Jo, historien er sånn her. Jeg fikk mail av NRK om at det nærmet seg for den store podkast-dagen, med foreløpig program. Alle programpostene inneholdt kun podcaster med store redaksjoner eller store budsjetter. Jeg har verken en stor redaksjon (jeg er bare meg), eller stort budsjett (jeg må selv tjene penger for at jeg skal kunne lage innhold), så jeg svarte at de burde ha et innslag for independent podcastere som meg. Vil du holde foredrag, var svaret jeg fikk. Ja, sa jeg. (Og så fikk jeg litt noia, som jeg alltid gjør når jeg sier ja til foredrag).

Åkke som, om seks dager står jeg på scenen og forteller om reisen fra under 1000 lyttere i måneden til 75 000 nedlastinger som Ingefær har hatt de siste 30 dagene. Jeg gleder meg![/threecol_two][threecol_one_last]

[/threecol_one_last]

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!