Dette er Wim Hof sitt første intervju i Norge! Wim Hof er verdenskjent som The Iceman, har en tilhengerskare fra hele verden, innehar 21 spektakulære verdensrekorder og jobber med forskningsmiljøer for å bevise hans metoder.

Wim Hof-metoden består av en spesiell pustemetode, å utsette seg for kulde (kalddusj/isbading) og å gjøre dette regelmessig. En gratis metode, altså, som i følge Wim kan gjøre helsen vår godt. Du kommer garantert til å høre mer om Wim Hof fremover og jeg er veldig stolt over å ha det første intervjuet av ham i Norge.

For 23 år siden tok Wim sin daværende kone sitt eget liv og etterlot seg Wim og fire barn. Det ble starten på en reise som nå er blitt til 280 000 følgere på Instagram, en internasjonal organisasjon, forskningsprosjekter og fulle kurs verden over.

Selv deltok jeg på det første Wim Hof-kurset i Norge i fjor sommer. Før lunsj lærte vi pustemetoden, som jeg deler erfaring fra i episoden, og etter lunsj satt vi etter tur i et lite badebasseng fullt av isbiter. Jeg satt der i tre og et halvt minutt og etter det har jeg badet litt i vinter og nå om dagen avslutter jeg hver dusj med kaldt vann.

Wim er ikke den enkleste å intervjue – han prater på inn- og utpust og hopper hit og dit. Intervjuet ble gjort over Skype. Han satt i solen utenfor sitt feriehus i spania med familie rundt seg. Jeg håper og tror du liker intervjuet og blir nysgjerring på metoden. Du kan laste ned en app med all info på, bare søk opp Wim Hof i app store. Der kan du også lese flere artikler om den vitenskapelige delen av metoden hans.

Blir du mer nysgjerrig på Wim kan du høre intervjuer av ham på de største podcastene i verden, blant annet Tim Ferris sin. Og nå altså Ingefær :)

Du har tre velg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da får du også med deg fremtidige episoder lett som en plett!

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!