Tiril Refsum er gründer av Oslo Raw. På kort tid har hun bygget opp en raw food-kafe fra å kun være henne til nå å ha over 20 ansatte og ekspandering i Oslo på kort tid og Skandinavia på sikt. Denne episoden må høres!

Tiril er en sjeldent inspirerende dame som nyter, har klare visjoner, har fokus på å gi og har et litt annerledes syn på business enn hva som kanskje er vanlig. Tiril leder ikke bare en hurtig voksende business, hun er også aktuell med boken Rågodt, tar seg tid til å gå til coach, plukke ville vekster i veikanten og å nyte hver eneste morgen med en kopp varm sjokolade. Jeg ble personlig veldig inspirert av Tiril!

Intervjuet ble gjort på HAY House i Oslo foran publikum, fordi Oslo Raw, HAY og Ingefær digger hverandre.

Jeg kunne skrevet i evigheter om dette intervjuet, men sier i stedet: Lytt og nyt!

Lytt:

Last ned

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!