Episode 100 (!!!) av Ingefær kommer neste uke. Denne uke er det pause fra Ingefær, men ikke pause for meg.

Jeg har nemlig to Ingefær-intervjuer, planlegging av fest for Ingefær 100 episoder, planlegging av Sommer-Ingefær, som er et annet konsept enn vanlig Ingefær, planlegging av papirbryllupsfest (ikke jobb, da, men litt å gjøre), foredrag for et mediebyrå om podcasting, samarbeidsmuligheter og Ingefær, litt skriving, admin, forberedelse av møter neste uke og lesing. Og så skal jeg fortsette å trene på overskudd, klappe sammen macen ikke altfor sent, lukte på blomstene og forhåpentligvis bade mer enn bare i helgen.

Gjør det til en god uke <3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!