Ingefær feiret 100 episoder og over 1 millioner nedlastinger på fantastiske Oslo Raw.

Det måtte selvsagt feires at Ingefær podcast rundet 100 episoder og over 1 million nedlastinger.

Gründer av Oslo Raw, Tiril Refsum og meg

Lyttere og venner kom på feiringen, Oslo Raw disket opp med sine fantastiske, rå kaker og Norsk Kombucha sponset med nydelig kombucha. Tiril Refsum, gründer av Oslo Raw, og jeg snakket litt om å velge nytelse i hverdagen. Deretter var det live podcast med Dagny Thurmann-Moe. Den episoden er en del av Ingefær Sommer som kommer ut mandag 23. juli. Både Tiril og Farge-Dagny har inspirert mange via Ingefær-episodene med dem!

Tiril serverer rå kaker fulle av sunne saker

Kvelden var så hyggelig og full av varmende kommentarer, fantastiske mennesker og god stemning som jeg fremdeles flyter på!

Takk til alle som kom! Og takk til Oslo Raw og Norsk Kombucha!

Alle bildene er tatt av dyktige Sofie Holtedahl

Nydelige smaker fra Norsk kombucha

Liv Loftsnes og Yngvar Andersen var blant gjestene

Elsker skjørtet jeg fikk fra Days like this. #spons

Snickerskaken er helt fantastisk!

Dagny Thurmann-Moe, meg og Annema Refsnes

Instagram må oppdateres!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!