Hva er Synnøves beste tips for å ta vare på helsen i sommer? Svaret vil kanskje overraske deg.

På Ingefær sommer får jeg kjente og kloke mennesker innen helse og sunn livsstil til å brette ut sjelen sin for oss. De svarer på spørsmål som hva er den viktigste hendelsen i livet ditt, og hva gjør du for å ta vare på din fysiske og psykiske helse i sommer. Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har godt og finne ut av hva du vil fylle resten av året med.

Synnøve Skarbø er første kvinne ut. Opptaket er gjort i bilen hennes en varm sommerdag, hvor hun før og etter intervjuet stilte meg sjelegranskende spørsmål. Episoden avslutter jo med det …

Synnøve hører du ukentlig i Synnøve og Vanessas podcast, eller du kan få orden i heimen etter å ha lest hennes to ryddebøker. Og om du vil bli bedre kjent med Synnøve og hennes svangerskapsdepresjon og hvorfor ryddingen ble hennes vei til et bedre liv, anbefaler jeg deg episode 42 av Ingefær hvor Synnøve og jeg prater om nettopp dette.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!