Trenger du et dytt bak til å trene i sommer? Episode 2 av Ingefær Sommer gir deg nettopp det. Pia Seeberg er gjest og gir oss tips til økter vi kan gjøre hvorsomhelst – og gjerne om morgenen.

På Ingefær sommer får jeg kjente og kloke mennesker innen helse og sunn livsstil til å brette ut sjelen sin for oss. De svarer på spørsmål som hva er den viktigste hendelsen i livet ditt, og hva gjør du for å ta vare på din fysiske og psykiske helse i sommer. Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har godt og finne ut av hva du vil fylle resten av året med.

Pia er ikke bare personlig trener, hun er som meg også mental trener fra Raw trening. Det kan du merke i intervjuet, for Pia snakker vel så mye om det mentale med trening som det fysiske. Pia røper når hun er privatepia og snakker om nedsiden med sosiale medier i ferier.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!