Gründer av GetInspired, Silje Landevåg, er den femte gjesten i Ingefær Sommer. Nå som vi er i siste sommermåneden er det greit å få litt guts og inspirasjon mot høsten. Silje gir oss nettopp det.

På Ingefær Sommer får jeg kjente og kloke mennesker innen helse og sunn livsstil til å brette ut sjelen sin for oss. Jeg mener nemlig at sommeren er ypperlig ikke bare for å ta livet med ro, men for å tenke litt over året som har godt og finne ut av hva du vil fylle resten av året med.

Plukk med deg Siljes tips om hvordan hun planlegger uken og jobber med livshjulet. Det er nyttige og konkrete råd som kan brukes med en gang episoden er ferdig.

Jeg er stolt over valgene jeg har tatt og at jeg har fulgt magefølelse og intuisjonen min. – Silje Landevåg

 

Ønsker du mer av Silje, anbefaler jeg å lytte til Ingefær episode 31 hvor nettopp Silje er gjest.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!