Vi er i midten av august og de fleste er vel tilbake i hverdagen igjen nå. Hvem er vel bedre til å snakke litt om mat og trening enn Desiree Andersen? Hun er kvinnen bak den populære bloggen Fitfocuse.

I hele juli og august har Ingefær Sommer stilt sjelegranskende spørsmål til et knippe bra kvinner innen helse og sunn livsstil. Kanskje du har stilt de samme spørsmålene til deg selv også?

Desiree har en liten baby som ammes i deler av intervjuet, så dere får bære over med knirkete babylyd! Jeg deler en av mine favorittoppskrifter og Desiree har fått en dypere forståelse for tidsklemma etter at hun ble tobarnsmamma.

Balanse i livet er overskudd – Desiree Andersen

 Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder og kan lett grave i arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!