I den siste episoden av Ingefær Sommer går vi høsten i møte med Pia Pedersen fra Pia og psyken. Vi snakker om ensomhet og å overvinne frykten vi alle har i oss.


Gjest i siste episode av Ingefær Sommer er Pia Pedersen fra podcasten Pia og psyken. Har du ikke hørt den podcasten, anbefaler jeg det, den handler som du kanskje forsto om psyken vår. I denne episoden forteller Pia om et av sitt lykkeligste øyeblikk og gleden ved god kaffe.

Jeg tenker, det mest ufordrende for meg, det er at jeg er singel.


Og med det er Ingefær Sommer over for i år!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder og kan lett grave i arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!