Livet har aldri lovet oss noe, skriver psykolog Carina Poulsen i sin nyeste bok Tenk Enkelt. Om morgenen samme dag som bokbadet, døde faren til Carina. Bokbadet ble en svært sterk opplevelse for alle til stede – og jeg tror du vil merke stemningen.

Episode 111 av Ingefær er starten på høsten 2018 på Ingefær. Boken til Carina, Tenk Enkelt, ga meg mye mens jeg leste den og jeg har faktisk endret noen vaner og tankemønstre på bakgrunn av den. Jeg vet Carina får mengder av gode tilbakemeldinger på boken fra lesere, og spør du meg er ikke det uten grunn.

Tenk Enkelt handler om å få tid til å gjøre mer av det som betyr mest for deg. Du får hjelp til å velge, og til å velge vekk. Du forstår hvorfor mental minimalisme kan være viktig i inntrykksmaksimalismens tid. Og alt dette, og mer til snakker vi om i denne episoden.

Opptaket er gjort av bokbad hos CappelenDamm tidligere i høst. Det var kø utenfor døren en halvtime før programmet startet og lokalet var stappfullt. Jeg anbefaler deg av hele mitt hjerte å lytte til denne episoden!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder og kan lett bla i arkivet.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!