Kvinner og hormoner engasjerer! Dere lyttere lagde ny rekord i å sende inn spørsmål da jeg ba om input til denne episoden. Og gynekolog Nina Willumsen gir svar på nesten alt! Nina Willumsen er gynekolog med doktorgrad, er utdannet innen funksjonell medisin fra USA i tillegg og driver en kvinneklinikk i Drammen. Nina svarer på alt fra hva et hormon er, om kvinners syklus og hvordan syklusen forandrer seg etter hvert som vi blir eldre. Vi snakker om prevensjon, om livsstil, om hormoner i ubalanse og fertilitet. For å nevne noe!

En ting er sikkert: Kvinner og hormoner engasjerer!

Og du: på torsdag kommer Ingefær Shot ut! Ingefær Shot er Ingefærs høvelig faste spalter. Før kom disse uregelmessig i selve Ingefær, men nå flytter jeg faste spalter ut til en egen episode. Selv digger jeg faste spalter og håpet er at Ingefær Shot skal gi en enstra boost til uken din!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret å få med deg fremtidige episoder inkludert Ingefær Shot.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!