Hjernen er det organet som har mest behov for trening og bevegelse! Når du trener eller går turer, blir du smartere, gladere, mer resistent mot stress og det beskytter mot sykdommer som alzheimers. Trening gjør livet bedre! Gjest er lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle.

Ole Petter Hjelle er aktuell med boken Sterk hjerne med aktiv kropp. Selv har han tre barn, kone, er fastlege, profesjonell foredragsholder og førstelektor på Høyskolen Kristiania. Han legger inn aktivitet der han kan, som for eksempel transportetappetrening.

Dette er det nærmeste jeg har hatt et revolverintervju. Jeg hadde utrolig mange spørsmål på blokka som vi måtte igjennom, så jeg tipper du med fordel kan lyttet til episoden flere ganger om du vil få med deg all kunnskapen Ole Petter besitter.

Vi snakker om barn og bevegelse, om at kondisjon i trettiårene har innvirkning på vår aldrende hjerne, vi snakker om hjernens gjødsel og kanskje det beste: at hjernen din får mer positive effekter når du trener med noe du liker! Med andre ord, tren det DU har lyst til! Gevinsten er nemlig stor. Ta deg en tur eller treningsøkt med Ingefær på øret!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

2. Spill av episoden her:

3. Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!