Vitenskapsjournalist Henrik Ennart er gjest i episode 115 av Ingefær. Lurer du på hva slags mat som gjør deg og kroppen din glad, og hvorfor? Da får du vite det aller meste du behøver å vite i denne episoden!

Henrik Ennart har skrevet boken Happy foods sammen med kokk Niklas Ekstedt. I Sverige har den solgt i ca 50 000 eksemplarer og i disse dager gir de ut Happy foods 2.0 ut i nabolandet. Boken kom til Norge i høst. I samtalen med Henrik (som noen ganger har klikkelyd grunnet opptak via skype) snakker vi om tarmbakteriene våre, om sammenheng mellom fordøyelsessystem og hjerne, og han gir konkrete tips til hva vi kan spise for en sunnere tarm og gladere hode. Spør du meg er dette helt utrolig spennende!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!