Hva med en hel dag på The Well fylt med trening, yoga, bokbad, badsturitualer og en velfyllt goodiebag på kjøpet? Bli med på Your daycation at The Well søndag 25. november!

Annonse i samarbeid med The Well

Ta vare på deg selv!
Søndag 25. november kan du ta litt ekstra vare på deg selv før julestria setter i gang for fullt. The Well arrangerer en Daycation som gir oss mulighet til å lade batteriene og få hvilepuls. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg er ofte i gjøre-modus og glemmer hvor viktig det faktisk er å være i være-modus. Jeg er så vant til å skulle være produktiv at det kan kjennes som vanskelig å bare … være.

Deilig daycation
Derfor arrangerer The Well Your Daycation at The Well! Det ligger i ordet: en dags ferie fra hverdagen. Dagen starter med enten intensiv trening med Anita Tonne eller yoga med fokus på indre ro med Mikkel Dahl Lund. Deretter skal klokeste Carina Poulsen og jeg snakke om å ha det godt og også gi noen konkrete tips til å ta med seg inn i førjulstiden. Christina Vukicevic Demidov er konferansier.

The Well har tre ulike aufgusser til oss. Aufguss er badsturitualer, og noe av det jeg liker aller best på The Well. Det er ofte blanding av musikk, eteriske oljer, ekstra varme … en helt utrolig deilig opplevelse som jeg alltid vil ha mer av etter hvert besøk på The Well.

Etter en deilig og såklart sunn lunsj står vi frie til å nyte alle fasilitetene på The Well. Med deg hjem får du en velfylt goodiebag. Det blir rett og slett en skikkelig egenpleie-dag! Prisen for det hele er kun 795 (og jeg tror goodiebagen alene er verdt den prisen).

Les mer og meld deg på via The Well sine sider. Husk at det er begrenset antall plasser!

Jeg gleder meg! Og jeg håper jeg ser deg der!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!