I episode 120 av Ingefær podcast snakker Camilla Pihl og jeg om en oppvekst med to psykisk syke foreldre, om å tørre, om å gå på veggen og reise seg igjen og om å være et forbilde.

Intervjuet er gjort på kontoret hennes, som egentlig ikke er et kontor men en nydelig leilighet. Jeg fikk servert te, dadler med lakris og nøtter.

Utad kan Camilla virke ganske så vellykket, men alle har en bagasje. Og noen bagasjer er tyngre enn andres. Camilla vokste opp med to psykisk syke foreldre og flyttet hjemmefra som sekstenåring. I samtalen snakker vi selvfølgelig om det, men også om å jobbe seg opp fra ingenting og et veldig nyttig mantra: fuck it.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!