Ukens Ingefær-episode er årets siste, og gjest er filosof Kaja Melsom. Vi trenger nemlig et utenforblikk på oss selv innimellom og Kaja gir oss nettopp det.

Kaja er nemlig kritisk til selvutviklingsfokuset i dagens samfunn. Hun har også sammenliknet trening- og kostholds»hysteriet» med religion.

Jeg ønsker at Ingefær skal være en nær, kunnskapsrik og troverdig podcast, som skal gi deg noe. Jeg ønsker at alle kvinner skal ha det bra i seg selv, i sitt liv. Derfor er det nyttig å få et utenforblikk på det Ingefær er og formidler. Kaja Melsom har skrevet boken Den fordømte friheten, som har et kritisk blikk på eksempelvis selvutvikling, som jo Ingefær kan sies å være en del av.

Som alltid får du tenke med deg selv om du er enig i mine gjesters synspunkter eller ei! Jeg er ikke enig i alt Kaja mener, men likefullt var både å lese boken og prate med Kaja verdifullt og lærerikt. Jeg håper du liker episoden like mye som jeg gjør!

Dette er sesongens siste Ingefær-episode. Jeg anbefaler å lytte til episode 78 også. Den er et fint supplement til denne episoden, synes jeg.

Neste episode av podcasten min kommer på nyåret en gang. Ta vare så lenge.

 

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!