I podcasten til Tønsbergs Blad som nå er ute, er jeg dønn ærlig om gründerreisen min og hvordan det var å miste i høst. Jeg gir også et vell av helsetips som i sum kan gi et godt liv!

I løpet av de tre årene jeg har laget Ingefær har jeg intervjuet mange smarte og kloke mennesker innen det store feltet helse. Jeg tør påstå jeg har opparbeidet meg en god kunnskapsbank om helse og hva som kan gi et godt liv.

I intervjuet på podcasten til Tønsbergs Blad deler jeg villig vekk en mengde av verktøyene jeg har i helseverktøykassen min, verktøy jeg blant annet brukte da Jon og jeg mistet i høst. Rett og slett en nyttig episode å høre på i starten av 2019 mens du venter på min podcast!

Klikk her for å høre intervjuet. Jeg håper du liker!

Alle foto: Marie Olaussen

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!