Helene Sandvig, kjent fra blant annet serien Helene sjekker inn på NRK, er ukens gjest på Ingefær. Serien har vist oss at det er mer som forener oss enn som skiller oss og at utfordringer i livet kan skje oss alle.

I episoden snakker Helene og jeg også om å være pårørende når et familiemedlem eller nær venn blir syk. Når tar vi de vanskelige samtalene, sånn egentlig? Dessuten gir Helene oss en god dose med livsvisdom, så lytt med spissede ører.

Jeg ønsket Helene på Ingefær fordi serien har berørt meg veldig og fordi serien viser at relasjoner er så innmari viktig for oss mennesker. Faktisk det viktigste for et godt liv. Sjekk ut Ted-talken What makes a good life om du er mer nysgjerrig på det!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!