Ønsker du et inspirerende og lettforståelig foredrag med solid kunnskap, som også gir konkrete verktøy til å benyttes på jobb og i livet generelt? Da er jeg den rette foredragsholder!

Jeg er så heldig å ha blitt en del av Athenas! De formidler de dyktigste foredragsholderne i Norge.

Foredraget mitt heter Det glade liv – Hvordan fokus på helse og å ha det bra gir resultater for bedrifter.

Lytteren skal:

– Få kunnskap på en lettforståelig og inspirerende måte, formidlet med troverdighet og engasjement.

– Forståelse for hvilke faktorer som spiller inn på hvordan vi har det, hvordan vi tar det, hvordan vi er i samspill med andre og hvordan vi presterer.

– Forstå at det er mye vi selv og bedriften kan gjøre – med enkle tiltak.

– Og ikke minst skal lytteren få lyst til å sette i gang!

Temaer foredraget inkluderer er:

– Kort om verdier og vaner.

– Bevegelse og trening for humøret, konsentrasjon, fokus og prestasjon.

– Hva stress gjør med oss og prestasjoner. Hvile, søvn og meditasjon som viktige faktorer for trivsel, prestasjon og bedre helse.

– Relasjoner: de næreste, kolleger og de mer perifere på sosiale medier. Inkludert hvor viktig sjefen er for å unngå sykemelding eller komme raskt tilbake på jobb.

– Jeg kan også snakke om viktighet av mat og natur for et godt og disse temaene kan inkluderes i foredrag ved behov.

Om meg
I over tre år har jeg laget Ingefær, Norges største helse- og livsstilspodcast. Jeg har vært så heldig å få intervjuet over 100 kloke og smarte mennesker innen det store feltet helse. Det har gitt meg en unik kunnskap som jeg brenner for å formidle videre! Jeg tror nemlig at vi alle kan få det litt bedre ved hjelp av svært enkle tiltak.

Jeg er tidligere kommunikasjonsrådgiver fra Hafslund og IKEA, har en master i kommunikasjon fra LSE, utdannet mentalt trener fra RAW trening og er tidligere CrossFit-instruktør.

Kontakt Athenas for tilbud!

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!