Liker du heller ikke å lese krim? Jeg gir deg lydboktips for deg som ønsker en koselig  i stedet for grufull påskeferie.

Reklame Fabel

Hvorfor ha det kjipt når man kan kose seg?
Jeg husker en påskeferie i begynnelsen av tenårene på fjellhytta. Påskekrimmen handlet om et gammelt mord hvor en krimtekniker bygde opp ansiktet til skjelettet på bakgrunn av hvordan skallen var formet. Venninnen min hadde med gameboy hvor spillet gikk ut på å redde fallende mennesker ut fra et brennende hus. Disse to kombinert førte til mareritt hvor det falt døde mennesker ut av en hodeskalle.

Krim, det er ikke for meg.

Påsken, det er påskekos, turer og familietid. Jeg nekter å la det bli ødelagt av mord og vold og forsvinninger og vonde drømmer. Jeg vil ha en fin ferie!

Boktips for en hyggelig hyttetur
Derfor skal jeg sitte i hytteveggen på Risør i påsken og høre på alt annet enn krim! Jeg tenker på disse fem bøkene. Husk at du får fire ukers gratis lytt om du klikker her eller sender sms med kodeord Sara til 2280!

Svøm med dem som drukner av Lars Mytting.
Den er kanskje ikke bare koselig, men har fått så gode kritikker og så mye skryt at jeg er nødt til å sjekke den ut. Jeg var så heldig å høre ham lese fra sin nyeste roman, Søsterklokkene, som ikke er på Fabel enda, på Gyldendal sin høstfest. Det var fem fjetrende minutter og jeg regner med at Svøm med de som drukner er minst like fengslende.

Åndenes Hus av Isabel Allende
SOM jeg elsket denne romanen da vi måtte lese og analysere og skrive om romanen på videregående. Alle de sterke kvinneskikkelsene! Jeg er spent på om tenårings-sara og nåtids-sara opplever boken likt.

Kjærlighetens tre porter av Sissel Gran
Fordi jeg aldri kan bli utlært i kjærlighet <3

Livsfilosofi av Arne Næss
Fordi følelser er forunderlige og fordi spørsmål vi aldri har stilt gir oss tanker vi aldri har tenkt. Denne gleder jeg meg til.

Søppelfri av Kristine Ullaland
Går det an å leve zero waste? Jeg er faktisk utfordret av dagligvarebutikken Ekte vare til å spare på all plast i et par uker. Spent på resultatet. Håper denne boken kan gi meg praktiske tips til å leve med litt mindre plast, selv som familie på fire.

…Men litt krim må til likevel
Til slutt må jeg innrømme at vi hører faktisk på krim i familien. Barnekrim. Jentene elsker Detektivbyrå nr.2-serien av Jørn Lier Horst. Den kan selv en sart sjel som meg høre på, så i bilen ned til Risør blir det faktisk påskekrim likevel.

Utsikten fra hytta hvor jeg skal lytte til alt annet enn krim.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!