Er ikke overgangsalderen noe som skjer når vi er gamle? Nei, det hører voksenlivet til. Kunnskap om fertilitet og overgangsalder er viktig, mener ukens gjest Birgitte Hoff Lysholm, forfatter av boken Heit.

Birgitte og jeg snakker om

  • Hvorfor det er viktig å vite at fertiliteten reduseres når vi blir eldre (selv om dette temaet er sensitivt og personlig)
  • Symptomer på overgangsalder og at de kan slå til tidligere enn vi tror
  • Sex og seksuell helse
  • At det er annerledes for kvinner enn menn å bli eldre

Kvinnelige skuespillere går fra å spille elskerinne til moren til noen

Heldigvis tror vi det er en endring på gang. Kunnskap om overgangen alle kvinner opplever i voksenlivet er viktig og kanskje underkommunisert, derfor er denne episoden for alle kvinner (og menn), ikke bare de som er i overgangsalderen!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!