Da jeg intervjuet Dr Sara Gottfried for et par år siden om å holde seg ung (Sara er forfatter av blant annet bøkene Younger og The hormone cure) spurte hun meg: What’s your why? Hva er grunnen til at jeg ønsker å holde meg frisk og rask til jeg blir gammel og grå? Det er et nyttig spørsmål.

Reklame Cellexir.se

Ukens episode av Ingefær med gjest Birgitte Hoff Lysholm handler om at for kvinner er ikke førti det nye tretti, som vi liker å si hver gang vi entrer et nytt tiår. I førtiårene skjer det mye med kvinnekroppen: de fleste av oss tar et lite eller stort skritt mot overgangsalderen. Foreløpig merker jeg ingenting til overgangsalder, men jeg merker jeg har blitt eldre når jeg ser meg selv i speilet. Det er helt ok. Jeg er fremdeles sprek, jeg tenker jeg fortsatt har mulighet til å slå rekorder i styrke, kondisjon og bli mykere med yoga i mange år fremover. Å bli eldre betyr ikke nødvendigvis å bli mindre sprek – men vi må kanskje legge litt mer strategisk arbeid i det enn før.

Men, jeg skal ikke skjule at jeg tenker mer på alder nå enn før. Jeg er blitt mye mer nøye med hudpleie, for eksempel. Å være aktiv gjør jeg også fordi det er en god investering i fremtiden, i tillegg til den umiddelbare godfølelsen en tur eller trening gir meg. Jeg spiser høvelig sunt og har blitt bedre til å legge meg tidlig. Og jeg har begynt å ta Cellexir, som er en ny samarbeidspartner og ukens sponsor av Ingefær!

Cellexir for cellene
Cellexir er utviklet av den svenske toppsyklisten Jonas Bohr i samarbeid med den amerikanske legen Dr. Marcus Glitterlie. Cellexir er rett og slett et kosttilskudd til cellene våre.

I cellene våre er det små kraftverk som heter mitokondrier. Når vi eldes, får vi færre mitokondrier og de som er igjen blir mindre effektive. Det kan påvirke energinivået vårt og aldringsprosessen. Jonas Bohr var opptatt av å prestere på toppnivå i sykkel og ønsket å utvikle et kosttilskudd, som sammen med trening og godt kosthold, ville føre ham dit. Han er nå 52 år og slår fortsatt sine egne rekorder!

Jeg har tatt en prat med ham om Cellexir.

Sara: Hva er Cellexir?
Jonas: Cellexir er et kosttilskudd utviklet for våre celler, for å gi oss mer energi, klarere hjerne og redusere aldersutviklingen.

S: Hvordan virker det?
J:
Cellexir inneholder flere stoffer som kan påvirke cellefunksjonen, blant annet:

  • Coenzym Q10: produseres naturlig i kroppen, men reduseres når vi blir eldre. Det gir energi og kraft til cellene våre.
  • Acetyl L Carnetin: en livsviktig aminosyre som må tilføres kroppen. Holder cellene «rene» og ungdommelige.
  • Kurkumin (som finnes i gurkemeie): bekjemper inflammasjon. Økologisk!
  • Bioperine: ekstrakt fra svart pepper, for å øke opptaket av kurkumin
  • Trans-Resveratrol: en polyphenol og en sterk antioksidant som bl.a finns i rødvin. Slår på våre anti-aging gener.
  • PQQ: en b-vitaminliknande substans med sterka antioksidantegenskaper (opp til 5000 ganger sterkere enn c-vitamin) som kan skapa nya mitokondrier. PQQ har også en sterk funksjon for kognitive egenskaper og hukommelse.

Til sammen gir disse næringsekstraktende ulike nøkler for å motvirke aldringsprosessene i cellene. Cellexir oppfyller alle EU-krav.

S: Hvem kan ta det?
J:
I Sverige er hovedkunden vår kvinner i alderen 30 – 50. Men alle som ønsker økt energi, økt fokus og mindre ”brainfog”, bedre restitusjon etter trening og som ønsker holde seg unge og aktive lenge, kan ta Cellexir!

S: Hva sier kundene?
J:
Kundene våre rapporterer om økt energi, om bedre konsentrasjon og hukommelse, og bedre restitusjon etter trening.

Selv har jeg brukt Cellexir i flere år, og jeg slår fortsatt egne rekorder. Jeg er toppsyklist og har hatt to alvorlige skader i løpet av disse årene. Begge ganger har jeg kommet tilbake rekordrask til legenes store overraskelse. Jeg tror ikke det er tilfeldig!

Hva er ditt hva?
Så ”what’s your why”? Jeg vet hva mitt er. Blant annet håper jeg å kunne løpe i skogen mange år fremover.

Hvis du vil prøve Cellexir uten bindingstid i en måned og med gratis frakt, gå inn på Cellexir.se og bruk koden Sara ved utsjekk. Du får da en pakke for 263 kr (ordinær pris er 439), som er godt under tollgrensen.

NB: ikke kjøp to Cellexir samtidig! Da kommer du over tollgrensen og må betale gebyr og i det hele tatt. (Det gjorde jeg, nemlig).

Tenk om du går en energirik vår i møte!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!