Hva er forskjellen på trening og bevegelse? Hva har barndommen å si? Hvor lite kan man trene for å komme i ok form? Jeg spør og gjest Jonny Hisdal, professor ved Institutt for klinisk medisin og Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Oslo universitetssykehus, svarer.

Jonny Hisdal er dessuten den i verden som har gjennomført Norseman flest ganger. Hvis du ikke vet hva Norseman er, får du vite det i episoden. Hint: ikke for pyser.

 

Jonny Hisdal© Fredrik Naumann/Felix Features

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!