I ukens shot får du vite at trening ryker i hektiske perioder, hvordan klemme inn trening når man må og hvorfor trening er som balsam.

Gjest er Jonny Hisdal, Professor ved Institutt for klinisk medisin og Hjerte-, lunge- og karklinikken ved Oslo Universitetssykehus. Han svarer også på hva suksess er for ham og du vil lære hva den aller beste formen for trening er!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!