Er det en episode jeg har gledet meg til å lage og dele, er det denne! Lykkeforskning er utrolig spennende og denne episoden er et kræsjkurs i lykken. Lykken på 1 – 2 – 3, rett og slett.

Ukens gjest er professor ved NHH, Helge Thorbjørnsen. Han gir oss kunnskap og 10 råd til hvordan ha det litt bedre. Med andre ord anbefaler jeg penn og papir mens du hører på intervjuet. Og ps: vi definerer lykke tidlig i intervjuet. For er lykken å gå med en kriblende følelse i magen hele tiden, svevende fem meter over bakken? Ikke nødvendigvis.

Du blir mer robust til å tåle en smell hvis du er lykkelig. -Helge Thorbjørnsen.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!