Episode 135 av Ingefær er en nær episode som handler om ensomhet, overspising, vennskap, ensomhet, mot og sårbarhet. Og gleding, for det er grunnlegger av Gleding som er gjest, nemlig Siri Abrahamsen.

Hvis vi faktisk er verdens beste land å bo i har jeg lyst til å se det på oss. Jeg synes mange ser sure ut. -Siri Abrahamsen

En uformell undersøkelse Siri gjorde på sin instagram-profil viste at over 80 prosent ønsket seg flere venner, og at like mange synes det var vanskelig å få en venn. Vi snakker om dette, om hvordan Siri har jobbet med sin tendens til å spise for mye av usunn mat når hun er alene («å bruke kroppen min som søppeldunk»), om selvomsorg, hvordan hun har fått et godt forhold til trening, og om hva hun gjorde dagen før nyttårsaften da hun og de tre guttene hennes ikke hadde noen å feire nyttårsaften med. Og mye, mye mer!

Jeg tror denne episoden treffer alle i hjertet. Takk, Siri!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!