Jeg er fast spaltist i magasinet Kamille og på Kamille.no. Min siste tekst handler om å være obs på hva du bruker pausene til. For å skrolle på Instagram er ikke pause for hjernen – tvert om!

Hele teksten kan du lese her!

I Tenk Enkelt skriver Carina at det vi bruker tiden vi på, bruker vi livet på. Med det i mente er det fristende å bruke litt mindre tid på andres liv på Instagram og klikksaker på nettaviser, og litt mer tid til stede for oss selv og andre, eller mer til stede i oppgaven foran oss. Jeg synes det i alle fall virker mer fristende og givende. Og kanskje litt heitere også, om vi legger bort mobilen på kvelden og ser partneren dypt inn i øynene i stedet …

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!