Små barn med hjerner som skal lære og kropper i vekst fortjener god Omega3! I huset vårt tar vi to kapsler med Trippel Barn hver dag.
Annonse BioPharma

Viktige fettsyrer for små mennesker i vekst
Trippel Barn er Omega3-kapsler utviklet av norske Biopharma. Omega3 inneholder viktige fettsyrer for barns utvikling. Derfor tar vi det som tilskudd i tillegg til å jevnlig spise fisk, selvsagt. Omega3 inneholder nemlig DHA, som er bra for synet og for hjernen, EPA som er bra for hjertet, og vitamin D som er bra for immunforsvar og skjelett. Kapslene smaker heldigvis verken fisk eller tran, men har en god fruktsmak.

To kapsler til surdeigsbrød med geitost

To piller er nok
Her i huset ber yngste om to piller til frokost og later noen ganger som det er tyggis. Hun vet godt at fiskeolje er bra for piffer og poffer i kroppen (det er hva vi kaller immunforsvaret). Særlig nå som det er høst og helt frem til våren er godt på vei, er vi nøye med Trippel Barn, siden vi da ikke får D-vitamin fra solen. Det skal bare to kapsler til for å dekke barnas behov for fettsyrer og D-vitamin.

Havregrøt med kokosblomstsukker, rosiner og TrippelBarn = god frokost for voksende mennesker.

… eller en t-skje!
Min eldste datter foretrekker BarneTran i stedet. En t-skje hver morgen dekker hennes behov. Også den har en god fruktsmak som gjør at fiskeoljen enkelt godtas hos både kresne og mindre kresne barn!

Vi er opptatt av et godt og næringsrikt kosthold både til oss selv og jentene, og jeg tenker at Trippel Barn er en del av et godt kosthold. Ikke alle får i seg nok fisk, eller vitamin D, og siden Omega3 er så viktig for oss er jeg veldig takknemlig for at jentene mine daglig får i seg sin lille dagsdose.

Kjøpes der du handler til daglig
TrippelBarn og TrippelTran med lime finner du i alle dagligvareforretninger!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!