Tiden er inne for å ruge og etter hvert nyte livet som trebarnsmamma. Men, Ingefærs episoder ligger selvfølgelig ute til lytt og på Instagram er det jevnlig liv. Jeg deler også litt av hvert når det måtte passe seg i Facebook-gruppen Ingefær podcast med Sara Lossius.

På nyåret kommer det også resultater av årets store skriveprosjekt, som jeg skal fortelle dere om i god tid før det!

Jeg er etter hvert tilgjengelig for foredrag, konferansier- og konsulentoppdrag. Ta kontakt på sara (at)saralossius.no. Ønsker du å annonsere på Ingefær, skriv til meg på samme mailadresse. Nye episoder planlegges våren 2020!

Foto: Marte Garmann

.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!