Jeg har skrevet bok: Litt Lykkeligere! Den kommer ut 23. mars, men kan forhåndsbestilles allerede nå, med rabatt OG i signert utgave!

Litt Lykkeligere er en kombinasjon av forskning, intervjuer og personlige historier fra livet mitt om hva som kan gjøre oss … litt lykkeligere, gi oss gode vaner, bedre helse og mer overskudd. Det har vært utrolig spennende og lærerikt og skrive boken og jeg håper virkelig boken vil gi deg både lettlest kunnskap og inspirasjon. Etter at du har lest ferdig boken har du innsikt i hva som gir et godt liv, og konkrete verktøy til hvordan endre det du måtte ønske for en litt lykkeligere hverdag.

Litt Lykkeligere er delt inn i syv kapitler:

  1. Motivasjon og valg (eller hvordan lage vaner som varer)
  2. Stress, søvn, hvile, meditasjon og effektivitet (eller hvordan si nei)
  3. Egenkjærlighet, sex og mobilbruk (eller hvordan ta vare på de viktige relasjonene)
  4. Trening og bevegelse (eller hvordan spille på lag med hodet)
  5. Naturen som lykkepille (eller hvordan bli litt lykkeligere på kort tid)
  6. Kosthold, tarmflora og følelser (eller hvordan nyte hverdagen)

Med teknikkene du lærer i boken, blir det enklere å etablere nye vaner, og kvitte seg med vaner du ikke ønsker å ha i livet ditt.
Overskudd i hverdagen betyr overskudd til å fylle livet med det du synes er gøy og gir mening, enten det er å stelle i hagen, sykle i skogen, leke med barna, klatre på karrierestigen, trene til maraton eller pusse opp stuen. God helse gir frihet til å leve det livet du selv ønsker. Helsen vår påvirkes ikke bare av trening og kosthold, men også av natur, relasjoner, stress og søvn.

Litt Lykkeligere bestiller du her, med rabatt OG signert av meg. (Med gullpenn, forhåpentligvis!) Jeg håper du liker boken like godt som jeg gjør!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!