Tirsdag 16. juni kl 20 – 21 er det live lansering av Litt Lykkeligere på Facebook! Gjester er Yngvar Andersen, Rebekka Egeland, Cecilie Ystenes Myhre og Ylva Østby.

Eventet finner du her!

I Litt Lykkeligere har jeg intervjuet mange kloke mennesker, som har delt raust av sin kunnskap for at du og jeg kan få et litt lykkeligere liv. Fire av de mange kildene i boken kommer altså på Facebook-lanseringen:

  • Treningsprofil og forfatter Yngvar Andersen er kilde i kapittelet «Trening og bevegelse, eller hvordan spille på lag med hodet». Han har gode råd om hvordan få inn bevegelse i hverdagen og på bokbadet skal vi snakke om det og om vaner og om hvor mye trening har betydd for ham personlig. (PS: Les rasisme-teksten til Yngvar, must read!)
  • Psykolog og forfatter Rebekka Egeland snakker om omsorg og kjærlighet til seg selv i kapittelet «Egenkjærlighet, sex og mobilbruk, eller hvordan ta vare på de viktige relasjonene». I samtalen har jeg lyst til å snakke om at samme handling kan ha ulik intensjon og dermed være god eller negativ for oss. Trening gjort i egenkjærlighet er topp, trening for å straffe seg selv kan være mer problematisk, for eksempel.
  • Mentaltrener og forfatter Cecilie Ystenes Myhre snakker om å hvile i kapittelet «Stress, søvn, hvile, meditasjon og effektivitet, eller hvordan si nei». I samtalen har jeg lyst til å inkludere mental styrke og indre dialog, samt hvordan sette seg gode mål.
  • Forfatter og spesialist i nevropsykologi Ylva Østby snakker om hukommelse i kapittelet «Motivasjon og valg, eller hvordan lage vaner som varer». Jeg har lyst til å lære mer om hvordan vi kan bruke hukommelsen i etablering av vaner, og om vi kan lære hjernen vår til snillere tanker.

Hvis du vil kjøpe signert bok til en du er glad i, enten det er deg selv eller en annen, har Norli kampanje nå! Kjøp her <3

Håper å «se» deg på lanseringen!

PS: Vi gjør opptak og sender samtalen som en bonusepisode av Ingefær før sommmeren!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!