Hurra! Takk til alle som har kjøpt Litt Lykkeligere – boken kommer i nytt opplag før sommeren!

Og hvis du lurer på hvor stas det er: ubeskrivelig stas!

Det er nemlig ikke alle forunt å få boken sin i nytt opplag. Vi leser mindre enn før, og med lansering midt i covid-19 var jeg litt bekymret for hvordan salget ville gå. Men det har gått bra!

Målet var å skrive en lettfattelig, klok og inspirerende bok som kan gjøre deg litt lykkeligere. De tilbakemeldingene jeg har fått, har vært så fine. Les bare:

Som biolog, og med en legesøster som tvillingsjel, har jeg i mange år vært opptatt av helse. Likevel lærte jeg mye av Litt Lykkeligere. Særlig synes jeg Sara når frem med konkrete tiltak man kan gjøre i hverdagen, og hvor dette er basert på seriøs forskning. Takket være Litt Lykkeligere har jeg begynt å bade i kaldt vann, noe som allerede gir meg mestring, i tillegg til potensielle, fysiske helsefordeler. Et godt eksempel på hvordan boken integrerer kropp og sinn.

-Hanne

Boken kan du kjøpe her!

Og gi meg mer enn gjerne tilbakemelding på hva du synes om boken, enten som pm på Instagram eller på mail sara @ saralossius.no.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!