Jeg har vært på scenen med Yngvar Andersen, Ylva Østby og Rebekka Egeland for å snakke om det som gjør oss litt lykkeligere.

Nytt opplag

Yngvar, Ylva og Rebekka er noen av de mange, kloke personene jeg har intervjuet i boken min. De sa straks ja til å være med da jeg skulle ha digitalt bokbad av Litt Lykkeligere og for å feire nytt opplag. (Hurra!)

Bokbadet ser du her!

Min gode redaktør Anne Søyland og meg

Vaner og egenkjærlighet

Med gode venner i salen (og en Lisen som ikke var helt frisk men måtte være med siden hun ikke tar flaske), snakket vi om vaner, egenkjærlighet, trening og hvile. Det ble en morsom og nær samtale mellom oss fire.
Yngvar delte hvor viktig både egenkjærlighet og egentid er for ham.
Jeg snakket om hvor tøff jeg kan være i trynet når jeg får gode ideer og hvor vondt jeg får i etterkant når jeg skjønner jeg må gjennomføre dem (som å holde et bokbad med tre gjester på scenen, jeg har jo aldri gjort det før).
Rebekka delte hennes forkjærlighet for natur og grandiosa.
Ylva gjorde oss klokere om hukommelse og hjernen, nevropsykolog som hun er.

Litt pjusk men alltid blid Lisen <3

Sommerbok

Selv synes jeg Litt Lykkeligere er en finfin sommerbok. Det fine med å lese en lettlest sakprosabok om sommeren, er at den gir inspirasjon videre inn i høsten, når hverdagen starter igjen. I Litt Lykkeligere får du kunnskap om vaner og hvordan implementere dem, samt kunnskap om hva som faktisk gjør oss litt lykkeligere. 2020 har jo hittil vært et år av de sjeldne, og vi trenger alle den lykken vi kan få! Boken kjøper du her!

Rebekka Egeland, Ylva Østby, meg og Yngvar Andersen.

Du kan også høre bokbadet som podcast:

Last ned episoden som mp3.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!