Vil du være med på feiring av Ingefær fem år? La oss samles digitalt på min Instagramkonto i disse tider og samtidig få gode råd om vaner, egenkjærlighet, effektivitet og motivasjon!

Ingefær fyller fem år! Fordi podcasten har en pause, har jeg flyttet festen til Instagram.

Fra mandag 9. november til fredag 13. november har jeg live intervjuer av kloke mennesker som tidligere har gjestet Ingefær OG premier fra supre samarbeidspartnere.

Målet er at du – og jeg – skal få litt ekstra piff og kanskje også bli litt lykkeligere. Timingen er nesten for god: nå strammes det inn igjen grunnet covid-19 og jeg antar at de fleste av oss kjenner dette på kropp og sjel.

Program

Mandag 9.11 kl 1130: Forfatter og CEO Ida Jackson om vaner

Ida er en av de mest produktive og kreative damene jeg vet om. Men visste du at hun er ganske rigid? Påstand: Vaner gir frihet. Ida har flere vaner hun er nøye på å opprettholde, blant annet skriver hun tre sider hver dag. Hver dag. Ida og jeg skal snakke om hvordan få og opprettholde gode vaner, hvilke vaner vi selv er nøye på å ha, og hvorfor det gir oss frihet, overskudd og kreativitet.

Onsdag 11.11 kl 11: Siri Abrahamsen om å spise på følelser og egenkjærlighet

Siri er grunnlegger av det fantastiske konseptet Gleding TM, er forfatter, foredragsholder og mamma til tre gutter. I tillegg er hun, som du og jeg, et helt menneske med sin ballast. I denne samtalen skal vi snakke om mat og følelser. En av de vanligste spiseforstyrrelsene er overspising, noe Siri har balet med i mange år. Spise på følelser, rett og slett. Jeg skriver litt om det i Litt Lykkeligere og i samtalen snakker vi om hennes erfaring og hvordan hun øver seg på å bli bedre.

Torsdag 12.11 kl 20.00: Cecilie Ystenes Myhre om motivasjon i tøffe tider

Ikke bare er Cecilie en god venninne, hun er også en av de personene jeg har mest respekt for. Hun er mentaltrener, gründer av Raw og straks aktuell med sin andre bok! Mange av oss sliter med motivasjon i disse dager, som permittert, på hjemmekontor, når vi savner kolleger, venner, familie. Covid-19 krever mye av oss. I samtalen med Cecilie blir vi litt klokere på hvordan opprettholde motivasjon selv i tøffe tider.

Fredag 13.11 kl 11: CecilieTS om effektivitet og tidsstyring på hjemmekontor

I disse tider er det nyttig med tidsstyring og effektivitetstips – enten vi jobber hjemme, er permitterte eller må jobbe dobbelt. CecilieTS er en av Norges fremste eksperter på dette, hun er verdifull kilde i Litt Lykkeligere, og i denne samtalen deler hun sine beste tips for at du skal eie tiden din selv og få jobben gjort på riktig tid – slik at du har tid til å gjøre andre ting også. Cecilies tips har vært uvurderlige for meg, og det er jeg sikker på de blir for deg også!

Jeg gleder meg!

Håper du vil være med på festen! Følg meg på Instagram her, så ses vi!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!