… Og allerede i andre opplag!

Reklame for egen bok

Denne uken ble Litt Lykkeligere lansert i pocket, og før bøkene har nådd hyllene i bokhandlerne er et nytt opplag bestilt.

Hurra!

Selv elsker jeg pocket. De er billigere, lettere å ta med seg og mer som en bruksbok. Som jeg faktisk skriver om i Litt Lykkeligere, liker jeg å streke under og kommentere i bøkene jeg leser. Pocketbøker er perfekt til dette!

Boken har også nytt cover, noe jeg er skikkelig fornøyd med, og sitater fra mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre, forfatter og CEO Ida Jackson og PhD-student i treningsfysiologi, Melina Meyer Magulas.

Litt Lykkeligere bestiller du her!

Og forresten … visste du at det å gi, gjør oss lykkeligere enn å kjøpe noe til oss selv? Gi bort Litt Lykkeligere i gave til en du er glad i, da vel!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!