Januar 2022 starter med en god morgen: Jeg kommer med ny bok! Målet er at boken skal være nyttig og inspirerende for deg med mye tid, lite tid og ingen tid.

Som med min forrige bok Litt Lykkeligere, kommer boken ut på CappelenDamm. Mer kan jeg ikke si akkurat nå om selve boken, men jeg kan dele litt om prosessen: Den har vært intens!

Ideen til boken kom for lenge siden. Jeg skrev litt på konseptet og innholdet før sommeren, uten kontrakt men med god dialog med forlaget. I sommer tok jeg helt fri. Den første uken etter ferien skrev jeg videre og sendte til redaktør. Det gikk et par uker, jeg pitchet ideen til redaksjonssjefen i forlaget og da hun sa GO! … hadde jeg tre uker på å skrive ferdig manus hvorav første uken bar ble forkortet grunnet forkjølelse hos meg og i heimen. Men! Med en god, ambisiøs og realistisk plan og en finfin evne til å gjennomføre kom jeg i havn 1. oktober.

Nå gjenstår småplukk-redigering, språkvask, tre korrekturrunder, design og alt som hører til når en bok skal i trykken og sendes til bokhandlerer slik at den er i fysisk butikk når bokhandlere åpner etter nyttårsaften.

Boken er altså for deg med mye tid, for deg med lite tid og for deg med ingen tid. Selv har jeg en kombinasjon av lite tid og ingen tid og har selv stor nytte av mange rådene i boken. Jeg glede meg til å dele mer!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!