Jeg gleder meg skikkelig til å holde foredrag på Jomfruweekend lørdag 11. desember på Geilo!

Jomfruweekend går fra torsdag til søndag og sørger for at gjestene lader opp før julestria virkelig setter i gang. Jeg skal snakke om hvordan enkle vaner kan gi økt overskudd, mer energi, mer mening og mindre stress. Foredraget er basert på boken min Litt Lykkeligere, min neste bok som kommer i januar 2022. Det gir konkrete verktøy og forskningsbasert kunnskap, og inspirasjon nok til at førjulstiden blir enda bedre både privat og profesjonelt!

Jeg gleder også meg til å trene og stå på slalåm et par dager, og til å se Else Kåss Furuseth i aksjon, samt de andre instruktørene! Hele programmet ser du her. Ses vi?

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!