Gode nyheter! God Morgen: Enkle vaner som kan forandre livet ditt allerede før dagen starter, er til salgs nå og dumper ned i postkassen din tidlig i januar hvis du forhåndsbestiller nå!

Ja, jeg vil forhåndsbestille!

Men, er det ikke litt rart at en som har vært småbarnsmamma i nesten ni år, med altfor mange morgener med smale øyne og trøttetryne etter netter med lite søvn, har skrevet en bok om morgenrutiner?

Vet du – nei! Det er nettopp derfor jeg kunne skrive boken!

God Morgen er for deg med mye tid, lite tid eller ingen tid. Den er for morgenfugler og nattugler.

I God Morgen får du over 80 rutiner og refleksjonsoppgaver, som får selv de gråeste morgenene til å bli full av farger, som får selv de trøtteste morgener til å skinne, som får de allerrede gode morgenen til å bli magiske.

Ønsker du å bli tøffere? Boken har rutiner for det!

Ønsker du å bli sprekere? Da er God Morgen boken for deg!

Ønsker du å være mindre stressa? God Morgen gir deg mange rutiner for å finne roen!

Har du ikke engang alenetid når du er på do? Jaggu har ikke God Morgen noen rutiner for deg, også!

Ønsker du å kickstarte 2022 på en skikkelig bra måte? Da er God Morgen en god gave til deg selv!

Bestill boken i dag, så får du God Morgen i postkassen helt i begynnelsen av januar – til en billigere penge!

Med hånden på hjertet: etter at jeg innførte mine kjappe morgenrutiner føler jeg større ro og mer eierskap til dagen.

Det ønsket jeg å dele videre. Derfor skrev jeg God Morgen. Alle rutinene i boken tar mellom et par sekunder og en halvtime. Faktisk tar de fleste 10 – 15 minutter! Det er overkommelig for mange av oss.

Beste psykolog og forfatter og tidligere gjest på Ingefær, Carina Carl, har skrevet forord.

Jeg håper du vil like boken! Faktisk håper jeg du kjøper den til deg selv allerede nå, og kanskje du vil gi en god morgen til en du er glad i også. Jo flere som forhåndskjøper, jo mer fronter kjedene boken, og jo flere vil få en god morgen.

Jeg vil ha en god morgen!

Hver dag starter med en god morgen. Og en god morgen, det gir en god dag, både privat og profesjonelt.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!