Etter en utfordrende høst, er det ekstra stas at God Morgen selger bra allerede før boken har kommet fra trykk!

God Morgen er kjøpt inn i massevis av Ark, enda flere hos Norli, og Hobbyklubben har boken som hovedbok i januar (som første såkalte selvhjelpsbok, ettersom jeg har forstått).

I tillegg går forhåndssalget så det suser! Jeg skal til Norli for å signere med gullpenn mandag 3. januar og må skrive så gullblekket spruter.

Forhåndsbestiller du nå, får du også gullsignert bok i posten rett etter nyttår! God Morgen inneholder over 80 rutiner, som tar fra et par sekunder til en liten halvtime. Alle fortjener en god morgen, og jeg er overbevist om at det er masse potensiale i hver morgen bare vi vet hvordan vi skal bruke den lille tiden vi har tilgjengelig på en måte som er god for nettopp oss.

Det er ikke bare meg som har hatt et utfordrene 2021. Covid-19 har vært krevende for mange. Med hånden på hjertet kan jeg si at selv om utfordringene ikke forsvant, gjorde mine faste morgenrutiner at jeg sto støtt gjennom høsten. Det unner jeg alle. Gi deg selv – og en du er glad i (eller kollegene dine!) en god start på 2022 med God Morgen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!