Mandag 3. januar kommer det en ny podcast-serie om morgenrutiner, som heter nettopp God Morgen!

Podcasten blir et nyttig tilskudd til min nye bok God Morgen: Enkle vaner som kan forandre livet ditt før dagen starter. I boken får du over 80 konkrete morgenrutiner som tar alt fra noen få sekunder til en liten halvtime.

Podcasten inneholder kjente og kloke menneskers morgenrutiner i ulike deler av livet:

  • Hvordan gjør man sin yogamorgenrutine når man ligger syk med lungebetennelse i seks uker?
  • Hvordan klarer man å stå opp om morgenen, når det verste som kan skje faktisk har skjedd?
  • Hvor mye har morgenrutiner hatt å si for en suksessfull gründer?
  • Hvordan klarer man å skrive tre sider for hånd hver morgen, hvorfor gjør man det – og klarer man egentlig det med en liten baby?
  • Når man våkner og tenker at alt er dritt, er det mulig å endre følelser og likevel lage seg en god morgen?
  • Er det noen som ikke har morgenrutiner, men bare lar kaoset stå til?
  • Og er det noen vits med morgenrutiner, sånn egentlig?

Dette og mye, mye mer snakker vi om i God Morgen-podcast som kommer ut 3. januar.

Det som har overrasket meg mest i arbeidet med bok og podcast, er hvor lite som skal til for å gjøre en stor forskjell: selv superkorte morgenrutiner har mye å si.

Mandag 3. januar finnes God Morgen-boken fysisk i butikk, og den samme dagen slipper jeg tre svært ulike God Morgen-episoder. En om morgenrutiner generelt og viktigheten av rutiner, en om morgenrutiner når man er i sterk sorg, og en om skjønnhet og kjendisers uoppnåelige morgenrutiner. Deretter får du en episode i uken.

Hver episode avsluttes dessuten med et konkret tips fra God Morgen-boken, som du kan bruke i livet med en gang – om den passer for deg.

Den første teaseren kan du altså høre allerede nå! Husk å trykk abonner i din podcast-app slik at du starter årets første mandag på en skikkelig fin måte. God Morgen til deg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!