Om verdien av morgenrutiner i livet generelt og i tøffe tider spesielt.

Og om hvorfor planlegging er nøkkel til suksess, om å bruke morgener til å tilføre verdi for deg, og at hvordan du bruker morgenen legger et rammeverk for resten av dagen. Denne episoden er et must for en god morgen!

Carina Carl har skrevet forordet til boken God Morgen, noe jeg er skikkelig takknemlig for. Hun er et av de fineste menneskene jeg vet om, og et av de klokeste.

Foto: Kaja Bruskeland

God Morgen-podcast inneholder reklame for boken God Morgen.

God Morgen: enkle rutiner som kan forandre livet ditt før dagen starter, finner du overalt hvor bøker selges! Du kan også bestille boken her.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!